✅ puternic efect antioxidant

✅ reduce stresul oxidativ

✅ protectie si rezistenta celulara

Vitamina E naturala 400 UI, Life Care®

69,99 lei

SKU 7110 Categories ,
Product total
Options total
Grand total

PREZENTARE

Formula complexa imbunatatita, d-alfa-tocoferol, obtinuta din nutrienti naturali proveniti din uleiuri vegetale, nuci, cereale, cu absorbtie si eficienta crescuta pentru organism.

Vitamina E este un micronutrient organic esential pentru desfasurarea functiilor organismului.

Vitamina E contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. Proprietatile antioxidante ale vitaminei E sunt importante in protejarea membranelor celulare, are un rol important in metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor si are o influenta benefica asupra sistemului nervos. Promoveaza sanatatea pielii si ajuta la mentinerea hidratarii si protejarii pielii de factorii nocivi din mediul inconjurator. Ajuta la sustinerea functiei vizuale si imunitare a organismului. Poate ajuta la mentinerea functiilor sistemului nervos. Un alt rol important al vitaminei E este faptul ca intervine in procesul de reproducere si asigura functionarea normala a glandelor sexuale.

BENEFICII SI EFECTE

Ofera protectie antioxidanta: Vitamina E este un antioxidant puternic care ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi. Prin neutralizarea radicalilor liberi daunatori, sustine mecanismele de aparare ale organismului si promoveaza sanatatea si rezistenta celulara.

Sprijina sanatatea pielii: Contribuie la crearea de noi celule sanatoase, imbunatateste circulatia sangelui si mentine elasticitatea si fermitatea pielii. Promoveaza sanatatea pielii si aspectul tanar al acesteia.

Sustine sistemul nervos si imunitar: Poate ajuta la mentinerea functiilor sistemului nervos si la protejarea impotriva declinului cognitiv. In plus, vitamina E contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si sustine apararea naturala a organismului.

MOD DE UTILIZARE

Mod de administrare: se recomanda 1 capsula pe zi incepand cu varsta de 16 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.

INGREDIENTE

Cutie cu 30 capsule moi – 16 g e

1 capsula contine: Ingrediente active: Vitamina E (D-alfa-tocoferol)- naturala 400 UI 268 mg (2.233% din VNR). Alte ingrediente: Ulei de soia 60 mg, Gelatina bovina 144,7 mg, Glicerina 47,13 mg. VNR – Valoare Nutritionala de Referinta – cf. Reg.UE 1169/2011; *- VNR nu este stabilita; Variatia ingredientelor +/- 10%.

INFORMATII EXTRA

Notificat de MS: Nr. 6186/21.03.2024

ASTEPTARI SI SFATURI

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
Poate fi utilizat de femeile gravide.
Poate fi utilizat de femeile care alapteaza.
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Acesta este un site independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nicio forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com